Границите на твоето знаење
се границите на твојот свет

Добредојдовте во Центарот за странски јазици


Утврдете го јазичното ниво со нашиот онлајн тест
и запишете се на соодветниот курс.
Тестирај се Запиши се Провери упис на слушател