Детали за резервацијата

Го избравте следниот курс:

Име на курсот

Опис на курсот
Формат на курсот
Цена
Deutsch   A1.1

Деца и тинејџери

ОНЛАЈН 70 минути (02.2021)

18:45 Вторник / Четврток, Редовен

Детали
Онлајн
7,950.00
Плаќање на целата сума при упис: 7,950.00 денари

Ве молиме да ја извршите уплатата во рок од три дена по регистрацијата за да си обезбедите место во групата.

ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ

Вкупно за наплата: 8,900.00 денари

1-рата 2-рата 3-рата
при упис до 17 март до 17 април
3.000 3.000 2.900

 

СЕМЕЈНИ ПОПУСТИ / попусти за повеќе курсеви
  Плаќање на цела сума при упис Вкупно за наплата за плаќање на рати Прва рата Втора рата Трета рата
Две деца 14.300 16.000 5.500 5.500 5.000
Возрасен и дете 16.950 18.700 6.500 6.500 5.700
Возрасен и две деца 24.100 26.700 9.000 9.000 8.700

Начин на плаќање