Детали за резервацијата

Го избравте следниот курс:

Име на курсот

Опис на курсот
Формат на курсот
Цена
Ελληνικά   A1.2

Возрасни

ОНЛАЈН 2 x 90 минути, 17 недели

20:00 Понеделник / Среда, Редовен

Детали
Онлајн
9,600.00
Плаќање на целата сума при упис: 9,600.00 денари

Ве молиме да ја извршите уплатата во рок од три дена по регистрацијата за да си обезбедите место во групата.

ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ

Вкупно за наплата: 10,200.00 денари

1-рата 2-рата 3-рата
при упис до 17 март до 17 април
4.200 3.000 3.000

Начин на плаќање