Детали за резервацијата

Го избравте следниот курс:

Име на курсот

Опис на курсот
Формат на курсот
Цена
English   B1.1

Возрасни

ОНЛАЈН 105 минути

18:30 Вторник / Четврток, Редовен

Детали
Онлајн
10,900.00
Плаќање на целата сума при упис: 10,900.00 денари

Ве молиме да ја извршите уплатата во рок од три дена по регистрацијата за да си обезбедите место во групата.

ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ

Вкупно за наплата: 11,900.00 денари

1-рата 2-рата 3-рата
при упис до 16 октомври до 20 ноември
4.000 4.000 3.900

 

СЕМЕЈНИ ПОПУСТИ / попусти за повеќе курсеви
  Плаќање на цела сума при упис Вкупно за наплата за плаќање на рати Прва рата Втора рата Трета рата
Возрасен и дете 16.950 18.700 6.500 6.500 5.700
Возрасен и две деца 24.100 26.700 9.000 9.000 8.700
Двајца возрасни 19.600 21.400 7.500 7.500 6.400

Начин на плаќање