Детали за резервацијата

Го избравте следниот курс:

Име на курсот

Опис на курсот
Формат на курсот
Цена
English   B2.2 (FCE)

Деца и тинејџери

ОНЛАЈН 70 минути

20:10 Вторник / Четврток, Редовен

Детали
Онлајн
8,400.00
Плаќање на целата сума при упис: 8,400.00 денари

Ве молиме да ја извршите уплатата во рок од три дена по регистрацијата за да си обезбедите место во групата.

ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ

Вкупно за наплата: 9,000.00 денари

1-рата 2-рата 3-рата
при упис до 16 октомври до 20 ноември
3.000 3.000 3.000

За семејни попусти јавете се на референтот за наплата на 075/282 600

Начин на плаќање