Детали за резервацијата

Го избравте следниот курс:

Име на курсот

Опис на курсот
Формат на курсот
Цена
Italiano   A1.1

Возрасни

ОНЛАЈН 17 недели, 2 х 90 мин.

20:00 Вторник / Четврток, Редовен

Детали
Онлајн
10,100.00
Плаќање на целата сума при упис: 10,100.00 денари

Ве молиме да ја извршите уплатата во рок од три дена по регистрацијата за да си обезбедите место во групата.

Начин на плаќање