Детали за резервацијата

Го избравте следниот курс:

Име на курсот

Опис на курсот
Формат на курсот
Цена
Deutsch   Start Deutsch 1 - за германска виза

Возрасни

ОНЛАЈН 140 минути

По договор, Интензивен

Детали
Онлајн
15,500.00
Плаќање на целата сума при упис: 15,500.00 денари

Ве молиме да ја извршите уплатата во рок од три дена по регистрацијата за да си обезбедите место во групата.

Начин на плаќање