Детали за резервацијата

Го избравте следниот курс:

Име на курсот

Опис на курсот
Формат на курсот
Цена
Deutsch   A2.2

Деца и тинејџери

ОНЛАЈН 70 минути

19:15 Вторник / Четврток, Редовен

Детали
Онлајн
8,350.00
Плаќање на целата сума при упис: 8,350.00 денари

Ве молиме да ја извршите уплатата во рок од три дена по регистрацијата за да си обезбедите место во групата.

Начин на плаќање