Детали за резервацијата

Го избравте следниот курс:

Име на курсот

Опис на курсот
Формат на курсот
Цена
Macedonian for foreigners   B1.1

Возрасни

ОНЛАЈН 105 минути

19:00 Понеделник / Среда, Редовен

Детали
Онлајн
11,450.00
Плаќање на целата сума при упис: 11,450.00 денари

Ве молиме да ја извршите уплатата во рок од три дена по регистрацијата за да си обезбедите место во групата.

Начин на плаќање