Детали за резервацијата

Го избравте следниот курс:

Име на курсот

Опис на курсот
Формат на курсот
Цена
English   B1.1

Деца и тинејџери

ОНЛАЈН 70 минути (02.2021)

20:00 Вторник / Четврток, Редовен

Детали
Онлајн
7,950.00
Плаќање на целата сума при упис: 7,950.00 денари

Ве молиме да ја извршите уплатата во рок од три дена по регистрацијата за да си обезбедите место во групата.

ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ

Вкупно за наплата: 8,900.00 денари

.

Начин на плаќање