Термини и цени

Изберете го соодветниот курс или користете го филтерот за пребарување со кој полесно ќе дојдете до посакуваниот курс и следете ги чекорите. Цените на курсевите се прикажани за секој курс посебно, а попустите се прикажани во деталите на секој курс (кликнете на линкот од описот на курсот). За уплата можете да ги погледнете дадените примероци во делот „Начин на плаќање“ кој се наоѓа подолу на страницата. Ви благодариме.

Тестирање

За полесно утврдување ниво на јазично предзнаење ви овозможивме онлајн тестирање. Дознајте повеќе овде.

Филтер за пребарување
 
Курс
Опис
Формат
Цена
Deutsch   B2.3

Возрасни

ОНЛАЈН 105 минути (21.09.2020)

20:15 Вторник / Четврток

Онлајн
Редовен
10,900 МКД
Deutsch   A1.2 (продолжителен курс за тинејџери)

Деца и тинејџери

ОНЛАЈН 70 минути (21.09.2020)

20:15 Вторник / Четврток

Онлајн
Редовен
7,950 МКД
English   B2.1

Деца и тинејџери

ОНЛАЈН 70 минути (21.09.2020)

18:45 Вторник / Четврток

Онлајн
Редовен
7,950 МКД
Deutsch   A1.1

Деца и тинејџери

ОНЛАЈН 70 минути (21.09.2020)

18:45 Вторник / Четврток

Онлајн
Редовен
7,950 МКД
English   A2.1

Деца и тинејџери

ОНЛАЈН 70 минути (21.09.2020)

18:45 Вторник / Четврток

Онлајн
Редовен
7,950 МКД
Slovenščina   A2.1

Возрасни

ОНЛАЈН 2 x 90 минути, 17 недели

По договор

Онлајн
Редовен
9,600 МКД
Deutsch   B1.1

Возрасни

ОНЛАЈН 105 минути (21.09.2020)

20:15 Понеделник / Среда

Онлајн
Редовен
10,900 МКД
English   A2.2

Возрасни

ОНЛАЈН 105 минути (21.09.2020)

18:30 Вторник / Четврток

Онлајн
Редовен
10,900 МКД
Deutsch   B1+/2

Деца и тинејџери

ОНЛАЈН 70 минути (21.09.2020)

20:30 Понеделник/ Среда

Онлајн
Редовен
7,950 МКД
Deutsch   B1.1

Деца и тинејџери

ОНЛАЈН 70 минути (21.09.2020)

19:10 Понеделник / Среда

Онлајн
Редовен
7,950 МКД
 
 
Начини на плаќање

Bank name: Komercijalna banka AD Skopje
Bank address: Dimitar Vlahov 4, PO Box 563, 1000 Skopje
SWIFT: KOBS MK 2X
Account name: Centar za stranski jazici
Account number: 300000000000133-0270100001451
IBAN: MK 07300701000014517


Цени
Тестирање: 10€
Курс за возрасни: 200€
Курс за деца/тинејџери: 150€
FCE за деца/тинејџери: 150€
Словенечки/грчки/шпански/руски/италијански: 170€
Start Deutsch 1: 260€
IELTS: 160€
TOEFL: 150€