Начин на проверка на состојба на слушател

Користете го формуларот за пребарување кој се наоѓа подолу на страницата. Внесете го името на слушателот и неговата електронска пошта, па потоа кликнете на копчето за пребарување. Резултатот ќе ви биде прикажан под формулатор за пребарување. Доколку пребарувањето не даде резултати, обидете се да го внесете името и презимето со кирилично или латинично писмо.

Доколку повторно не добиете резултати, Ве молиме да не контактирате на дежурниот телефон погоре. Ви благодариме.

Формулар за пребарување
 
Резултати од пребарувањето
Вашето пребарување не пронајде резултати.
Пробајте повторно со користење на кирилично или латинично писмо за името и презимето.
Доколку пребарувањето повторно не даде резултат, контактирајте нѐ на телефонскиот број
+389 (0)2 306 77 83

или на електронска пошта

info@csj.edu.mk

и ќе добиете информација за слушателот.