Пријава за тестирање

Пополнете ја пријавата и уплатете ја сумата за тестот според дадените примероци подолу. Цената за тестирање изнесува 300 денари. Штом ја утврдиме уплатата ќе Ви испратиме посебна лична лозинка заедно со линкот од онлајн-тестот на Вашата е-пошта која сте ја навеле во пријавата. Вашата лична лозинка можете да ја користите само еднаш. Резултатите автоматски се испраќаат до нас за проценка и во најскоро време ќе контактираме со Вас и ќе Ви закажеме термин за усниот дел од тестирањето. Усното тестирање се врши преку платформата на ZOOM. По завршување на тестирањето, резултатите ќе Ви бидат пратени по електронски пат (е-пошта).

Ученици од прво до петто одделение за курс по англиски јазик не се тестираат туку веднаш се запишуваат според возраста! За упис кликнете овде.

Времетраење

max. 3 часа

Усно тестирање

Вклучено

Препорака за јазично ниво

Вклучено

Цена

300 денари

Сумата за тестирање нови слушатели за запишување во соодветен степен ќе биде одбиена од цената на курсот.
Начини на плаќање

Bank name: Komercijalna banka AD Skopje
Bank address: Dimitar Vlahov 4, PO Box 563, 1000 Skopje
SWIFT: KOBS MK 2X
Account name: Centar za stranski jazici
Account number: 300000000000133-0270100001451
IBAN: MK 07300701000014517


Цени
Тестирање: 10€
Курс за возрасни: 200€
Курс за деца/тинејџери: 150€
FCE за деца/тинејџери: 150€
Словенечки/грчки/шпански/руски/италијански: 170€
Start Deutsch 1: 260€
IELTS: 160€
TOEFL: 150€